Cina gauge pikeun GAAC A5H motong hatchback panto ASSY pabrik jeung pabrik | Boray

gauge pikeun GAAC A5H motong panto hatchback ASSY

Pondok Description:

Boray geus ngadegkeun on 2013, ayana dina Chashan Dongguan .. Boray nyaeta profésional dina ngarancang, pabrik jeung diobral dina mariksa fixture na las jigs total aréa Boray urang téh 2500m Boray tos ngadegkeun sistem manajemen kualitas standardized tur meunang ISO9001 salila 2015 Boray miboga 54 pagawe ngawengku 12 désainer na 4 salesman Boray boga customer kualitas alus kalayan suksés pangalaman gawé babarengan, sagampil Kawasa, Toyo ...


jéntré produk

Tags produk


Boray geus ngadegkeun on 2013, ayana dina Chashan  Dongguan ..


Boray nyaeta profésional dina ngarancang, pabrik jeung diobral dina mariksa fixture na las jigs


Legana Boray urang téh 2500m


Boray tos ngadegkeun sistem manajemen kualitas standardized tur meunang ISO9001 salila 2015


Boray miboga 54 pagawe ngawengku 12 désainer na 4 salesman


Boray boga customer kualitas alus kalayan suksés pangalaman gawé babarengan, sagampil Kawasa, Toyota, Baic  Motor.Fiat, Mingxiang.


capacity.png


konsumén 1.png

konsumén 2.png


alat-alat list.png






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami