produk urang

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk

Saha urang

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk

Boray didirikan dina 2013, ayana di kota Chashan, kota Dongguan, propinsi Guangdong.

Boray nyaeta profésional dina ngarancang, manufaktur jeung diobral dina fixtures mariksa sarta jigs las

Boray nyertakeun hiji aréa 500 méter pasagi.

Boray geus ngadegkeun sistem manajemen kualitas standardized sarta ngagaduhan ISO9001 dina 2015

Boray boga 54 karyawan kaasup 12 désainer na 4 salesman

Boray boga konsumén kualitas alus kalayan suksés pangalaman gawé babarengan, sagampil Kawasa, Toyota, BaicMotor.Fiat, Mingxiang.