produktet tona

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të Formacionet produktit

KUSH JEMI NE

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të Formacionet produktit

Boray është themeluar më 2013, e vendosur në qytetin e Chashan, qyteti Dongguan, provincën Guangdong.

Boray është profesionale në projektim, prodhim dhe shitje të ndeshjeve kontrollimin dhe jigs saldim

Boray mbulon një sipërfaqe prej 500 metra katrore.

Boray ka krijuar sistem të standardizuar të menaxhimit të cilësisë dhe mori ISO9001 në 2015

Boray ka 54 punonjës duke përfshirë 12 designers dhe 4 shitës

Boray ka konsumatorët cilësi të mirë me bashkëpunimin e suksesshëm të përvojave, ashtu si Honda, Toyota, BaicMotor.Fiat, Mingxiang.