нашите производи

Ние нудиме широк спектар на тиа производ

КОИ СМЕ НИЕ

Ние нудиме широк спектар на тиа производ

Boray е основана на 2013 година, се наоѓа на Chashan Таун, Dongguan град, провинција Гуангдонг.

Boray е професионална во дизајнирање, производство и продажба на проверка тела и заварување jigs

Boray зафаќа површина од 500 квадратни метри.

Boray воспостави стандардизиран систем за управување со квалитетот и доби ISO9001 во 2015 година

Boray има 54 вработени од кои 12 дизајнери и 4 продавач

Boray има добри клиенти квалитет со успешна соработка искуство, исто како Хонда, Тојота, BaicMotor.Fiat, Mingxiang.