China ngukur kanggo GAAC A5H TRIM hatchback lawang ASSY pabrik lan manufaktur | Boray

ngukur kanggo GAAC A5H TRIM lawang hatchback ASSY

Short Description:

Boray madeg ing 2013, dumunung ing Chashan Dongguan .. Boray profesional ing ngrancang, Pabrik lan Advertisement ing mriksa peralatan lan welding jigs total wilayah Boray iku 2500m Boray wus ditetepake sistem manajemen kualitas standar lan ISO9001 sak 2015 Boray wis 54 pegawe kalebu 12 perancang lan 4 sales Boray wis customer kualitas apik karo sukses pengalaman kerjasama, kaya Honda, Toyo ...


Detail produk

Tags Product


Boray madeg ing 2013, dumunung ing Chashan  Dongguan ..


Boray profesional ing ngrancang, Pabrik lan Advertisement ing mriksa peralatan lan welding jigs


total wilayah Boray iku 2500m


Boray wus ditetepake sistem manajemen kualitas standar lan ISO9001 sak 2015


Boray wis 54 pegawe kalebu 12 perancang lan 4 sales


Boray wis customer kualitas apik karo sukses pengalaman kerjasama, kaya Honda, Toyota, Baic  Motor.Fiat, Mingxiang.


capacity.png


pelanggan 1.png

pelanggan 2.png


peralatan list.png






  • Previous:
  • : Next

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita