produk kita

We offer sawetara saka sudhut lineups produk

WHO kita

We offer sawetara saka sudhut lineups produk

Boray iki diadegaké ing 2013, dumunung ing kutha Chashan, kutha Dongguan, provinsi Guangdong.

Boray profesional ing ngrancang, Manufaktur lan Advertisement ing Jadwal mriksa lan jigs welding

Boray jembaré 500 meter.

Boray wis ditetepake sistem manajemen kualitas standar lan tak ISO9001 ing 2015

Boray wis 54 karyawan kalebu 12 perancang lan 4 sales

Boray wis pelanggan kualitas apik karo sukses pengalaman kerjasama, kaya Honda, Toyota, BaicMotor.Fiat, Mingxiang.